Genç İzmir Tiyatro Topluluğu, ilk oyununu sergiledi

Genç İzmir Tiyatro Topluluğu, ilk oyununu sergiledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle kurulan Genç İzmir Tiyatro Topluluğu, ilk oyununu sahneledi. Vedat Murat Güzel’in yönettiği ‘Artiz Mektebi’ oyunu, izleyicilerin beğenisini topladı.

Genç İzmir Tiyatro Topluluğu, ilk oyununu sergiledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi destekleriyle oluşturulan Genç İzmir Tiyatro Topluluğu, ilk oyunu ile sahneye çıktı. İzmir Sanat Merkezi’nde sahnelenen, Vedat Murat Güzel’in yönettiği Artiz Mektebi adlı oyunla gençler sahneye çıkmanın heyecanını yaşadı. Müjdat Gezen’in yazdığı oyunda 30 genç yer aldı.

İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği oyun sonunda gençlere teşekkür belgelerini veren Gençlik Çalışmaları ve Sosyal Projeler Şube Müdürü Burcu Önenç, tiyatronun amacının yürekleri eğitmek olduğunu ifade ederek, yıl boyu merkezde ve ilçelerde yapmış oldukları çalışmalar için oyun yönetmeni Köy Tiyatroları Koordinatörü ve yönetmen Vedat Güzel’i ve gençleri tebrik etti. Vedat Güzel ise tiyatronun toplumun farklı kesimlerine ulaşma konusunda önemli bir araç olduğunu belirterek, “Köy Tiyatrosu, Kadın Tiyatrosu ve Çocuk Tiyatrosunun ardından gençlerin de artık bir tiyatrosu var. Genç İzmir ile daha çok gence ulaşacağız” dedi.

GENÇ İZMİR TİYATRO TOPLULUĞU

Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde 2021 yılının Kasım ayında kurulan Genç İzmir Tiyatro Topluluğu’nun atölye çalışmalarına 100’e yakın genç katıldı. Yıl boyunca düzenlenen gençlik şenliklerinde doğaçlama tiyatro ve pantomim de yapılarak gençlerin ve çocukların tiyatroyla buluşması sağlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Merhaba! Bugün Oğlak burcundaki insanlar için iş alanında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Disiplinli ve kararlı tavırlarınız sayesinde hedeflerinize daha yakın olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız, problemleri daha kolay çözmenize yardımcı olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel denge sağlamak da bugün önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20
İlhan erdinç: Kaleminize sağlık👏👏👏
2023-02-23 09:35:47