2022 Altın Koza Film Festivali ne zaman?

2022 Altın Koza Film Festivali ne zaman?

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde hangi filmler yarışacak?

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin bu yıl 29’uncusu düzenlenecek. Altın Koza Film Festivali ne zaman? Adana Altın Koza Film Festivali’nde hangi filmler yarışacak?

2022 Altın Koza Film Festivali ne zaman? 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde hangi filmler yarışacak?

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde yer alan filmler açıklandı. Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na katılmak üzere 50 film için başvuruda bulunuldu.

Başvurular arasında yapılan değerlendirme sonucunda, 8 filmin, Altın Koza Ödülü için jüri karşısına çıkması kararlaştırıldı.

2022 ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ NE ZAMAN?

Adana Büyükşehir Belediyesince 12-18 Eylül’de yapılacak 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamındaki Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 8 film yarışacak. Dereceye giren filmler için 17 Eylül’de ödül töreni düzenlenecek.

ULUSLARARASI ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ’NDE HANGİ FİLMLER YARIŞACAK?

Festivalde, yönetmenler Gizem Kızıl’ın “Bana Karanlığını Anlat”, Serpil Altın’ın “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”, Ali Kemal Güven’in “Çilingir Sofrası”, Ziya Demirel’in “Ela ile Hilmi ve Ali”, Ümran Safter’in “Kabahat”, Cem Demirer’in “Mendirek”, Çiğdem Sezgin’in “Suna” ve Tareq Daoud’un “Yaban” adlı filmleri yarışacak.

2022 ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ JÜRİSİNDE KİMLER VAR?

Filmler, yönetmen ve senarist Özcan Alper başkanlığındaki yapımcı ve festival programcısı Julia Sinkevych, oyuncu Nazan Kesal, oyuncu Levent Özdilek, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, müzisyen Fahir Atakoğlu, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Umut Tümay Arslan’ın üyesi olduğu jüri tarafından değerlendirilecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Merhaba! Bugün Oğlak burcundaki kişiler için finansal konular ön planda olabilir. Maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. İş hayatınızda disiplinli ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizle vakit geçirerek duygusal dengeyi sağlamanız da önemli olacaktır. Ufak tefek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sevgiyle kalın!

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20