Uşak Belediyesi 4. Tiyatro Festivali

Uşak Belediyesi 4. Tiyatro Festivali

Uşak Belediyesi 4. Tiyatro Festivali

Uşak Belediyesi 4. Tiyatro Festivali

Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz ‘’Uşak Belediyesi Tiyatro Festivali’’ için ne kadar heyecanlı olduğumuzu kelimelerle ifade etmek çok güç. 2020 yılının Mart ayında her şeyini planladığımız festivalimizi pandemi nedeniyle yapamamıştık. Aradan tam iki yıl geçti ve yine aynı heyecan ve ümitle festival programımızı hazırladık. Şu an tüm hazırlıklarımızı yaptık ve şehrimize gelecek sanatçı dostlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu sene tiyatro dünyamızın birçok ünlü ismi de festivalimize katılarak bizleri onurlandıracaklar. Başta Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Sn. Mustafa Kurt, Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı ‘’Cimri’’ oyunuyla festivalimize bizim için çok kıymetli bir katkı sağlayacaklar. Kendilerine bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Bizim için bir başka heyecan verici katkı ise, hemşehrilerimiz olan ünlü sinema ve tiyatro oyuncuları Mehmet Pala, Cengiz Küçükayvaz ve Tuncer Salman bizlerle birlikte olacaklar. Ayrıca, ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Turgay Tanülkü, Savaş Özdemir, Adana Devlet Tiyatrosu oyuncusu Hüseyin Barış Özkan, Ege Tiyatrolar Başkanı Metin Güler, OYÇED  (  Türkiye Oyun Yazarları ve Çevirmenler Derneği ) Başkanı  Nazif Uslu, Tiyatro Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuran Uslu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Ali Açıl, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Ocakoğlu, Afyon Belediyesi  Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas, Altıeylül Belediyesi Kent Sahnesi Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan festivalimize katılacak önemli isimler. Burada ismini zikretmediğim onlarca tiyatro emekçisi sanatçı dostumuzu unutmadım. Daha ismini anmak istediğim nice dostumuzu da festivalimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.

Bir bahar akşamında yapmaktan vazgeçtiğimiz tiyatro festivalimizi, yine başka bir baharın ilk gününde yapmanın gururunu ve sevincini taşıyoruz.

Ne güzel demiş şair;

Yaprak döker bir yanımız

Bir yanımız bahar bahçe

İki sene boyunca döktüğümüz yapraklar son bulsun, baharın gelişiyle tiyatromuz filizlensin ve kök salsın memleketimin her köşesine!

Şimdiden festivalimize verecekleri değerli ve yürekten katkı için tüm katılımcılara en içten duygularımla teşekkür ediyor, şehrimize hoşgeldiniz diyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Merhaba! Bugün Oğlak burcundaki kişiler için finansal konular ön planda olabilir. Maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. İş hayatınızda disiplinli ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizle vakit geçirerek duygusal dengeyi sağlamanız da önemli olacaktır. Ufak tefek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sevgiyle kalın!

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20