Bahtiyar Engin

Bahtiyar Engin

Sky Medya Prodüksiyon’un Kurucuları Ali Gül ve Aycan Gül, 2021 yılının ikinci çeyreğinde yeni sürpriz projelerle ekranlarda olacağını belirtti!

LifeStyle programı, bu pazar uzun zamandır yayında olan ve severek izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tuncay’ını, değerli sanatçı Bahtiyar Engin’i konuk ediyor

Sky Medya Prodüksiyon'un Kurucuları Ali Gül ve Aycan Gül, 2021 yılının ikinci çeyreğinde yeni sürpriz projelerle ekranlarda olacağını belirtti!

120 bölümdür yayın hayatına soluksuz devam eden ve pazar günlerinize birbirinden enerjik konuklarıyla renk katan LifeStyle programı, bu pazar uzun zamandır yayında olan ve severek izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tuncay’ını, değerli sanatçı Bahtiyar Engin’i konuk ediyor.

Ali Gül / Sky Medya Prodüksiyon Kurucusu ve Yönetmen 

Yönetmen koltuğunda Ali Gül’ün yer aldığı, sektörlere alanında uzman konuklarıyla yön veren LifeStyle programı bunun yanı sıra alışılagelmiş sektörel programların dışında sanat köşesine de ağırlık veriyor. Sky Medya Prodüksiyon’un yapımındaki program her hafta ünlü konuklarını ve kıymetli sanatçılarımızı LifeStyle programında izleyenleriyle buluşturuyor.

Dört sezondur yayında olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu ekibiyle ve izleyenleriyle paylaşan genç yapımcı Aycan Gül, 2021 yılında dijital medyada ve konvensiyonel medyada yeni sürprizlerle ekranlarda olmaya devam edeceklerini belirtmenin yanı sıra ilk günden bugüne güzel izleyici kitlesine ulaştıklarını, bu kitlenin artarak devam edeceğini dile getiriyor.

Pazar günlerini daha keyifli geçirmek isteyen herkesi de ekranları başına davet ediyor!

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20
İlhan erdinç: Kaleminize sağlık👏👏👏
2023-02-23 09:35:47