Coronayla değişen hayat: Isaac Pelayo… Tabloları yok satıyor

Coronayla değişen hayat: Isaac Pelayo… Tabloları yok satıyor

ABD’li sanatçı Isaac Pelayo, corona virüsüyle hayatı değişen insanlardan biri. Salgında Disney’deki işinden olan Pelayo, yaptığı tablolarla sosyal medya sayesinde kısa sürede üne kavuştu. Pelayo, 1 yıl içinde yüz bini aşkın takipçisi ve ayda beş haneli geliri olan bir isme dönüştü.

Sozcu.com.tr

Coronayla değişen hayat: Isaac Pelayo… Tabloları yok satıyor

Corona virüsü salgını dünyayı içinden çıkılmaz bir kaosa sürüklerken, pek çok insanın yaşam şeklini de değiştirdi. Ancak 1 yılı aşkın süredir devam eden bu krizden olumlu sonuçlar çıkaranlar da var.

ABD’li sanatçı Isaac Pelayo onlardan biri. Babasının eline verdiği kağıt ve kalemlerle 2 yaşından beri resimler çizen Pelayo, 11 yaşında okulda ilk ödülünü kazandı.

Pelayo’nun gülen suratlı Mona Lisa tablosu.

Leonardo Da Vinci’yi kendine idol seçen Pelayo, eğitim için Las Vegas Üniversitesi’ne kabul edildi. Ancak işler umduğu gibi gitmedi ve ikinci yılında okuldan atılarak Los Angeles’a geri döndü. Bir süre sonra babasıyla birlikte Disney’de çalışmaya başlayan Pelayo, iyi giden birkaç yılın ardından corona virüsü salgını sonrası işsiz kaldı.

Babasıyla birlikte tek odalı bir evde hayatını sürdüren Pelayo, tablolar yapmaya başladı. Bir sanat galerisi ya da temsilcisi bulunmayan genç adam, tablolarını Instagram üzerinden paylaşmaya başladıktan sonra hayatının seyri değişti. Kısa sürede basketbolcular, rapçiler ve farklı sanatçılardan oluşan bir bağlantı ağı kuran 24 yaşındaki Pelayo, sosyal medyada da binlerce takipçiye ulaştı.

Yaptığı tabloları 3 bin ile 10 bin dolar (21 bin TL – 70 bin TL) arasında satan Pelayo, 2020 yılında 50 tabloya alıcı buldu. Yılı altı haneli bir gelirle kapatan sanatçı, artık ayda beş haneli rakamlar kazanıyor.

Pelayo’nun ünlü rapçi Puff Diddy için yaptığı tablo.

Instagram’da 100 bini aşkın takipçisi bulunan Pelayo, babasıyla birlikte yaşadığı yeni bir ev de satın aldı. Evin garajını sanat galerisine dönüştüren ikili, koridorları ise minyatür galerisine çevirdi.

Pelayo tablolarının yanı sıra özel dövme tasarımları da yapıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen enerjiler, iş hayatında başarılı olmak için uygun bir zaman olabilir. Sabırlı ve kararlı yaklaşımlarınız sayesinde hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Ayrıca duygusal konularda da daha dengeli bir tutum sergileyerek ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin, bugün kendinizi şımartacak aktiviteler yaparak stresinizi azaltabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20
İlhan erdinç: Kaleminize sağlık👏👏👏
2023-02-23 09:35:47