İlkay Akkaya konserinde Niyazi Koyuncu sürprizi

İlkay Akkaya konserinde Niyazi Koyuncu sürprizi

ODTÜ Vişnelik Güz Konserleri Kardeş Türküler ve İlkay Akkaya ile sona eriyor. İlkay Akkaya’nın konserinde Niyazi Koyuncu da sahne alacak

İlkay Akkaya konserinde Niyazi Koyuncu sürprizi

Moon Stage & Pangolin Art Event organizasyonuyla gerçekleşen Güz Konserlerinin son gününde sürpriz bir buluşma yaşanacak. ODTÜ MD Vişnelik Tesislerinde gerçekleşen güz konserlerinin son gününde sahne alacak olan özgün müziğin güçlü sesi İlkay Akkaya’ya; Karadeniz geleneksel Karadeniz ezgilerini rock müzik ile birleştirerek evrensel bir ses yakalayan Niyazi Koyuncu eşlik edecek. İlkay Akkaya saat 20.00’den itibaren sahnede olacak.

FİNALİ KARDEŞ TÜRKÜLER YAPACAK

Saat 22.00’den itibaren ise ODTÜ Vişnelik Güz Konserleri etkinliğin finalini Anadolu’nun farklı kültür, inanç ve inanışlarını tanıtmanın yanı sıra, çok farklı kültürdeki insanları bir araya getiren Kardeş Türküler yapacak.

Gazapizim’den Sena Şener’e; No Land’den Kendimden Hallice’ye; Peyk’ten Yüksek Sadakat’a farklı müzik türlerinin sevilen temsilcilerinin ODTÜ MD Vişnelik Tesislerinde dinleyicilere müzik ziyafeti çektiği etkinlik dördüncü ve son gününde yine keyifli saatler vaat ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20
İlhan erdinç: Kaleminize sağlık👏👏👏
2023-02-23 09:35:47