Devlet Tiyatroları 10 şehirde sanatçı alacak

Devlet Tiyatroları 10 şehirde sanatçı alacak

Devlet Tiyatroları, 10 şehirde 81’i sanatçı kalanı teknik personel toplam 119 yeni istihdam için sınav açtığını duyurdu.

Sozcu.com.tr

Devlet Tiyatroları 10 şehirde sanatçı alacak

Devlet Tiyatroları'nın eserleri dijital ortamda yayınlanacakDevlet Tiyatroları’nın eserleri dijital ortamda yayınlanacakKültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Konya, Sivas, Trabzon ve Van Tiyatro müdürlüklerinde görev yapmak üzere personel alacak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4B maddesi uyarınca 81 sanatçı ollmak üzere teknik personelle birlikte toplam 119 kişi sözleşmeli olarak istihdam edilecek.

Sanatçılar performanslarıyla, diğer personel mülakatla sınav tarihi ve sonuçları bakanlığın internet sitesinden yayınlanacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20
İlhan erdinç: Kaleminize sağlık👏👏👏
2023-02-23 09:35:47