Monopoly’den David Bowie hayranlarına özel oyun seti

Monopoly’den David Bowie hayranlarına özel oyun seti

Daha önce çıkardığı AC/DC ve Rolling Stones setleriyle müzikseverlere özel olarak hitap eden Monopoly, bu sefer David Bowie’ye özel bir monopoly seti çıkardı.

 

Monopoly, David Bowie hayranlarını sevindirecek bir adım attı. Artfulliving’in aktardığına göre, 2016 yılının ocak ayında hayatını kaybeden David Bowie’ye özel bir set çıkaran Monopoly, yüksük, silindir şapka, eski krampon ve diğer ikonik oyun parçaları yerine bu sette Bowie ile ikonlaşmış bir yıldız, kafatası, Pierrot şapkası, kıvrılmış bir kravat, uzay kaskı ve bir şimşeğe yer verdi.

 

Oyunda Boardwalk ve Marvin Gardens yerine, yönetim kurulunun çevresinde Bowie’nin albümleri yer alıyor. Diğer oyuncuların “kiralamak” zorunda kalacakları sahneleri ve stadyumları inşa etmeye başlamak için bu güvenli albümleri kullanmaya başlayabilirsiniz. The C

“Her oyuncu David Bowie’yi, daha doğrusu David Bowie’nin bir karakterini oynayacak. Oyunun amacı, herhangi bir Bowie’nin en büyük mirasına ulaşmak ve 1970’lerde hayatta kalmak. Miras, kesme rekorlarından (flat, black, round-oh, nevermind) kazanılan puanlarla değerlendirilir. Küçük bir sorun var. Bowie’ler, çeşitli tehditler, kara prensler ve okült figürleri tarafından tehlikeye atılıyor (bu, kahramanımızın soluduğu çok miktarda kokainle hiçbir şekilde ilgili değildir). Herhangi bir Bowie ölürse, tüm Bowie’ler ölür ve oyun kaybedilir.”

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20
İlhan erdinç: Kaleminize sağlık👏👏👏
2023-02-23 09:35:47