Nick Kamen hayatını kaybetti

Nick Kamen hayatını kaybetti

Bir reklamla yıldızı parlamıştı… Ünlü model ve şarkıcı Nick Kamen hayatını kaybetti

Ünlü İngiliz şarkıcı ve model Nick Kamen 59 yaşında yaşamını yitirdi. Kamen’in ölümü müzik dünyasına adım atmasını sağlayan Madonna’yı da yasa boğdu. Madonna paylaşımında, “Gittiğini bilmek kalbimi kırıyor. Umarım gittiğin yerde mutlusundur” ifadelerini kullandı.

Bir reklamla yıldızı parlamıştı… Ünlü model ve şarkıcı Nick Kamen hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü model ve şarkıcı Nick Kamen 59 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kamen’in ölüm haberi ailesine yakın bir kaynak tarafından doğrulandı. Guardian’ın haberine göre Kamen’in uzun süredir mücadele ettiği bir hastalık nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kamen’in kariyeri 1985 yılında oynadığı bir reklam filmi sayesinde değişti. ABD’li bir giyim markası için kamera karşısına geçen Kamen, oynadığı reklamla pop müziğin kraliçesi Madonna’nın da dikkatini çekti.

Madonna’nın da desteğiyle müzik kariyerine adım atan Kamen, 1986 yılında ‘Each Time You Break My Heart’ isimli şarkısıyla adını geniş kitlelere duyurdu. 1987-1992 yılları arasında dört şarkıya daha imza atan Kamen, 1996 yılında ‘Loving You Is Sweeter Than Ever’ şarkısını yeniden yorumlayarak hit oldu.

Nick Kamen ve Madonna.

Kamen’in ölümü sonrası Madonna da sosyal medyadan üzüntüsünü paylaştı. Madonna Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Gittiğini bilmek kalbimi kırıyor. Her zaman çok nazik ve tatlı bir insandın. Çok fazla acı çektin, umarım gittiğin yerde daha mutlusundur Nick Kamen” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Bugün kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi belirlemek ve bu hedefler doğrultusunda adımlar atmaktan keyif alabilirsiniz. Aynı zamanda, duygularınızı açıkça ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişimde açık olmaya özen gösterin. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeye odaklanmak size iyi gelebilir.

KOVA BURCU YORUMU

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

BALIK BURCU YORUMU

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

YAZARLAR / Tümü
admin: hafta sonları gitmeli
2023-07-15 00:59:20
İlhan erdinç: Kaleminize sağlık👏👏👏
2023-02-23 09:35:47